Eerst en vooral… Bedankt om mijn website een bezoekje te brengen! En wil je meer weten maar vind je het hier niet terug, stuur mij een berichtje en ik beantwoord met veel plezier je vragen!

Wie ben ik?

Mijn waarom, mijn missie

Mijn horoscoop is kreeft, ik ben dus een echt gevoelsmens. Als kind was ik verlegen, stil en onzeker en altijd de kleinste en tengerste van de klas. Voor velen was ik daardoor een makkelijk doelwit om uit te lachen. Maar ook als jonge twintiger werd mijn onzekerheid groter en mijn vertrouwen in de mensen kleiner.

Tijdens mijn lerarenopleiding ervaarde ik de oprechtheid en eerlijkheid van kinderen. Vooral het vak kinderpsychologie wist mij te boeien, ik wou alles weten over emoties en gedrag bij kinderen.

In 2015 werd ik mama en toen mijn zoontje enkele jaren later voor het eerst naar school mocht, ervaarde ik weer het gelukzalige gevoel van omringd te zijn door kinderen. Peuters en kleuters die mij in de speelzaal spontaan verhalen kwamen vertellen, blije gezichtjes, warme en spontane knuffels… Op die momenten wist mijn hart te vertellen waar mijn passie echt ligt, ik wou werken met kinderen.

Ik las toen ook voor het eerst over kindercoaching. En voelde in elke vezel van mijn lichaam dat dit mijn pad zou worden. In 2019 werd mijn droom realiteit en startte ik mijn eigen praktijk.

Nog steeds krijg ik kippenvel tijdens coachingsessies wanneer ik kinderen weer zie stralen en geloven in zichzelf. Elk kind is uniek en heeft talenten en vaardigheden, het is zo mooi om hen die te zien ontdekken.

We leven nu eenmaal in een drukke, prestatiegerichte maatschappij. En ook onze kinderen en jongeren voelen druk. Druk om goede cijfers te halen, om uit te blinken in niet 1 maar 3 hobby’s, om sociaal te zijn…

Daarom is het mijn missie om kinderen weer kind te laten zijn en dat ze kunnen en mogen zijn wie ze echt willen zijn.

Mijn logo

Mijn logo bestaat uit mijn naam. Omdat dat persoonlijker is en warmer aanvoelt. En uit een vlinder. Die staat symbool voor vrijheid en trekt me vooruit naar de toekomst. Ook kinderen mogen zich in mijn praktijk ontpoppen tot een mooie vlinder die zijn kleuren (talenten) laat zien. Ze mogen zich weer vrij voelen in wie ze zijn en wat ze voelen.

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met mij en mijn aanpak? En even voelen of ik de juiste persoon ben om jouw kind weer te laten stralen?

Vul dan onderstaand formulier in. En ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Mijn opleidingen

Ook in de toekomst staan er nog tal van opleidingen en workshops op de planning omdat ik het belangrijk vind om mij te blijven bijscholen.

Nog vragen?

Nog vragen? Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren. Dat kan via het formulier hiernaast of via telefoon of e-mail.