Kindercoaching

Als enthousiaste en empatische kindercoach begeleid ik kinderen of jongeren en hun ouders met bepaalde hulpvragen over opvoeding, gedrag of ontwikkeling.

Als ouder wil je maar één ding voor je kind: je kind gelukkig zien.
Maar wat doe je als je merkt dat je kind niet goed in zijn vel zit?

Als enthousiaste en empathische kindercoach ga ik samen met je zoon of dochter op pad om zijn of haar talenten en vaardigheden te ontdekken. Jouw kind staat centraal en krijgt de vrijheid om te zijn wie hij of zij is. Er worden verschillende werkvormen toegepast op maat van jouw kind (spelletjes, creatieve opdrachten…) en we gaan oplossingsgericht te werk om het doel te bereiken dat jouw kind voor ogen heeft en om jouw kind terug te laten stralen.

Herken je dit?

Praktisch

Een coachingstraject bestaat uit een viertal sessies afhankelijk van de hulpvraag van het kind.

  • Intakegesprek telefonisch of via mail – korte toelichting van ouder(s) over hulpvraag – Gratis
  • Kennismakingsgesprek (€ 45) – 60 min
  • Coachingsessies (€ 50) – 60 min

Ouders zijn welkom om de sessies mee te volgen.
Het is belangrijk voor je kind om te weten dat hij/zij er niet alleen voor staat tijdens het traject maar dat ouders helpen begeleiden waar nodig.
Na elke sessie is er een evaluatiemoment met de ouder(s).

Een echte overwinning

Mijn dochter heeft enkele moeilijke jaren achter de rug. Ze had te kampen met tal van angsten, die regelmatig tot paniekaanvallen leidden. Kwenny haar speelse aanpak hielp Britt om te leren omgaan met haar angsten. Britt vond de sessies bij Kwenny altijd heel leuk en als mama vond ik het super dat ik bij de

Anouska V.

Eindelijk weer goed in haar vel

Onze dochter werd gepest op school, waardoor haar zelfvertrouwen volledig verdwenen was. Ze sliep ook heel slecht. Met de hulp van Kwenny is ze helemaal open gebloeid en gaat ze weer gerust slapen. Ze kan nu ook veel beter omgaan met stress en nieuwe situaties. Mijn dochter voelt zich eindelijk weer goed in haar vel.

Annelore L.

Nog vragen?

Nog vragen? Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren. Dat kan via het formulier hiernaast of via telefoon of e-mail.