"Ik leer leren"

Ieder kind kan leren … maar het gaat niet altijd vanzelf.

Het trainingsprogramma Ik Leer Leren biedt uitkomst en helpt jouw kind om zelf te ontdekken welke manier van leren het beste werkt … en hoe hij of zij daar gericht en gemotiveerd mee aan de slag kan gaan.

Herken je dit?

Voor wie?

Het trainingsprogramma Ik Leer Leren is een training voor kinderen vanaf 10 jaar en jongeren die vastlopen in hun schooltaken en leerwerk. Ik Leer Leren is geen huiswerkbegeleiding maar richt zich op de voorwaarden om te kunnen leren. Kinderen maken zich leermethodes eigen die het best passen bij hun eigen voorkeuren en sterke kanten. Daarom is het effect van de training blijvend, ook in latere school- en opleidingsjaren.

Hoe verloopt de training?

Elke bijeenkomst kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Zich leren ontspannen en  concentreren spelen in iedere sessie een belangrijke rol. Daarnaast werken we elke les rond een specifiek thema.

5 lessen

PRAKTISCH

Groepstraining

Individueel traject

Gecertificeerd

Sinds 2013 wordt de training ‘ik leer leren’ in Nederland en België succesvol ingezet.
De training ‘ik leer leren’ is ontwikkeld door Centrum Tea Adema en mag alleen door gecertificeerde trainers gegeven worden. Voor meer informatie, zie www.ikleerleren.nl

Nog vragen?

Nog vragen? Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren. Dat kan via het formulier hiernaast of via telefoon of e-mail.